Winkelwagen:
0
CategorieŽn
Over StickerMaker.be


Hoe het begon
Het is allemaal begonnen toen ik voor eigen gebruik een professionele stickersnijmachine gekocht heb om mijn racemoto zelf te kunnen voorzien van stickers. Aangezien de vraag naar gepersonaliseerde stickers toch hoog was heb ik besloten om hiervoor een website te maken zodat het gemakkelijker wordt om verschillende voorbeelden uit te proberen voordat men iets besteld. Ook bieden we hier de mogelijkheid om teksten samen te stellen en hebben we enkele fun afbeeldingen om de niet-race gerelateerde stickers te kunnen maken.

Verzending
Onze stickers worden steeds via De Post verzonden in enveloppes (in hoeverre dit mogelijk is).
Het verzenden naar België of Nederland kost steeds 3,5 Euro. Indien het bedrag van de bestelling hoger is dan 50 Euro is de verzending gratis.

Type Vinyl
In stickervinyl is enorm veel mogelijk. Zo kan je zowat elke effen kleur krijgen waarbij sommige kleuren ook beschikbaar zijn in metalic afwerking of zelfs reflectief zijn.
Ook bestaat er een matteringsfolie om bijvoorbeeld heldere letter in mat glas te kunnen krijgen.
Voor een overzicht van de normale kleuren, klik hier.
De kleurkaart voor metalic kleuren is hier te vinden.
Ook hebben wij enkele heel speciale kleuren vinyl: goud en chroom.
Er zijn uiteraard nog veel meer soorten vinyl, dus indien u een specifiek doel heeft voor uw stickers of indien u ze wil kleven op moeilijke ondergrond, gelieve dan met ons contact op te nemen zodat wij u kunnen adviseren.Hoe werkt Stickermaker.be ?


Text Stickers
Via dit menu kan u een sticker of naamplaatje maken met een tekst. Bij het ingeven van uw tekst kunt u het lettertype, grootte en kleur bepalen van de tekst. U kan een kleur kiezen als achtergrond of u kan een acryl naamplaatje selecteren waarop de tekst moet worden gekleefd. Indien hier iets speciaals (zoals een logo) bij moet komen kan u dit als opmerking noteren. Wij zullen dan met u contact opnemen hierover.

Race Stickers
Aangezien ikzelf zeer grote raceliefhebber ben (ik rijd zelf vaak op circuit met de moto) bied ik ook stickers aan voor de racerij. Dus startnummers, nummerborden, complete setjes stickers voor je circuitmoto, ...

Shop
Hier kan u een sticker bestellen met logo's, motor/auto merken, fun stuff, ...

Eigen Logo
Indien u uw eigen logo wil hebben op sticker, of u wilt iets specifiek laten maken (Dit kan gaan van logo's of speciale lettertypes tot een eigen tekening) dan kunt u contact met ons opnemen voor de juiste prijzen.
Nieuws


01/01/2009 - Het begin ...
Begin van het nieuwe jaar, maar ook begin van Stickermaker.be! Vanaf vandaag is de website online gezet en zal het mogelijk zijn om uw eigen stickers online te bestellen. Wij zijn druk in de weer om ook de mogelijkheid te bieden om uw eigen t-shirt te laten maken.